+45 2329 4928 jytte.hoeyrup@gmail.com

 

Egenkontrol

 

  • Råvaremodtagelse
  • Tilvirkning
  • Pakning
  • Lager
  • Rengøringsprocedure

Forløbet foregår således:

  • Kontakt enten via mail eller tlf, hvor kunden beskriver opgavens omfang.
  • Ud fra beskrivelsen vurderer jeg opgaven, og kan afgive en fast pris.
  • De nødvendige dokumenter, udarbejdes indenfor max 3 uger.
  • Når dokumenterne er udarbejdet, sikrer jeg mig, at kunden er med på det videre forløb, inden samarbejdet afsluttes og kunden er i mål.

Løbende samarbejde

Har din virksomhed har brug for løbende assistance indenfor kvalitetsstyring, egenkontrol, overholdelse af fødevarelovning, mærkningsbestemmelser på etiketter, produktudvikling mv.
Eller har brug for hjælp til økologi balanceregnskab.
Ved løbende samarbejde aftales fast timepris.

Fordelene ved en ekstern fødevarekonsulent

Der er store omkostninger forbundet med at fastansætte kvalitetspersonale. Ved at benytte en konsulent, betaler du kun for de timer du bruger i virksomheden, og har ikke udgifter til ferie, sygdom osv.
For nogle virksomheder er der ikke er et dagligt behov i virksomheden, også her kan en ekstern konsulent være til hjælp.

Fødevarekonsulenten arbejder altid under høj diskretionen, faglighed og sikkerhed.

Erfaringsgrundlag

1984-2002: 
Ansat på marmeladevirksomhed i Taars som driftassistent, Eksportsekretær, Kvalitets- og produktudviklingschef
2002-2016:

Medejer og -grundlægger af Fynbo Foods i Vrå ( produktion af marmelade og frugtbaserede produkter)

Varetagelse af følgende opgaver:
  • Kvalitet-, Indkøb-, Produkt- og Produktudviklingschef
  • Regnskab
  • Lønbogholderi
  • Produktionsplanlægning
  • Salg- og marketing
2016
Selvstændig Fødevarekonsulent